DISTRIBUIȚI

În această seară, de la ora 21.00, Porto Kalla Beach Club din Mamaia va găzdui prima petrecere din seria „Sunset Row”, în cadrul căreia vor mixa Seven Core, Ales şi Dru Klein. Totodată, Crema Summer Club a pregătit o petrecere incendiară pentru seara de vineri, intitulată „On the Catwalk”, în cadrul căreia va face show dansatoarea la bară Larisa Bercea şi va avea loc şi o prezentare de modă cu vestimentaţii de sezon.
Tot în Crema, în noaptea de sâmbătă, va avea loc petrecerea „Light Up Your Dress”, în cadrul căreia va mixa DJ Rynno şi vor încinge atmosfera cele mai dinamice animatoare de pe litoral. Intrarea va fi gratuită în ambele seri.
La noapte începe o serie de petreceri care va dura tot weekend-ul la Tan Tan Beach din Mamaia. Evenimentul se numeşte „Hedonist Party”, îi are ca invitaţi pe DJ Lemon şi DJ Afgo, iar intrarea este liberă. De asemenea, clubul Goblin din Mamaia Nord a pregătit o seară de distracţie intitulată „Cod galben de ploaie, cod roşu de distracţie”, în cadrul căreia vor mixa Diesel şi Evilmust, iar intrarea va fi liberă.
Tot în această seară, de la ora 21.00, pe scena din clubul Doors din Constanţa vor urca Mara & Kult Studio Artists şi Senzor, iar în deschidere va concerta trupa constănţeană de rock Treişpe Cuvinte. Preţul unui bilet este de 20 de lei, iar banii strânşi în urma evenimentului vor fi donaţi pentru a finanţa campania caritabilă „Dăruieşte Bucurie”, aflată la ediţia a II-a, dedicată copiilor din centrele de plasament ale Constanţei.
Localul La Historia de Argentina din oraş va găzdui tot în această seară, de la ora 21.00, un concert live de jazz, fado şi blues cu solista Jezebel, acompaniată de Alexandru Burcă la claviaturi şi Dan Încrosnatu la percuţie. La cerinţa artistei, evenimentul va fi unul „no smoking”, iar preţul unui bilet este de 30 de lei, tichetele putând fi procurate la intrarea în sediul localului din Piaţa Ovidiu.

Discuții

comments