DISTRIBUIȚI

Polițiștii fac percheziții la 26 de adrese din București și șase județe, fiind vizate 22 de persoane din trei grupări suspectate că au vândut anabolizante pentru sportivi, care erau produse într-o fabrică ce funcționa ilegal în județul Argeș.
Potrivit Poliției Române, anchetatorii au descins la 26 de adrese din București și din județele Argeș, Călărași, Iași, Sălaj, Bihor și Timiș, pentru a duce la audieri 22 de persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.
Acțiunea vizează trei grupări implicate în producția, depozitarea și comercializarea de medicamente interzise, atât în România, cât și în străinătate. Persoanele vizate sunt suspectate de constituire de grup infracțional organizat, falsificare sau substituire de alimente ori alte produse și comercializarea acestora.
Din investigațiile făcute până în prezent, prejudiciul a fost estimat la peste un milion de lei.
Surse apropiate anchetei au declarat, că membrii grupărilor infracționale vindeau substanțe anabolizante care conțineau hormoni de creștere și care erau produse într-o fabrică ce funcționa ilegal în județul Argeș.

Discuții

comments