DISTRIBUIȚI

Membrii coaliţiei de guvernare urmează să discute despre adoptarea unei Declaraţii pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, ca urmare a arestării fratelui său.

„În ceea ce priveşte modul în care majoritatea parlamentară va acţiona în continuare, nu pot să decid singur, însă cu siguranţă luni avem şedinţa de coaliţie de guvernare şi vom discuta inclusiv dacă există sau nu posibilitatea unei acţiuni parlamentare. Luni cu siguranţă nu o să ne facem că nu există subiectul”, a declarat Victor Ponta.
Şi şeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat că va face demersuri pentru ca „rapoartele SRI şi SPP” privind protecţia şefului statului „în cazul vizitelor la clanul Bercea” să ajungă la Comisile Parlamentare pentru un raport din care să rezulte dacă preşedintele a fost sau nu informat.
Mircea Băsescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. El este acuzat că ar fi primit 250.000 de euro de la Florin Anghel pentru ca, în urma intervenţiei sale la judecători, Bercea Mondial să scape de închisoare.

Discuții

comments