DISTRIBUIȚI

Pentru al cincilea an consecutiv, Radio Vacanţa desfăşoară una dintre cele mai de succes campanii dedicate turiştilor: „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”.
Sâmbătă, echipa Radio Vacanţa, voluntarii Vivat şi Crucea Roşie au fost la Maritimo Shopping Center, şi au distribuit gratuit peste 2.000 de brăţări de vacanţă, baloane, colaci de înot, genţi şi mingi de plajă. Anul acesta, în cele două etape ale campaniei vor fi oferite 20.000 de brăţări copiilor cu vârsta de până la 7 ani care vor veni la mare până pe 1 septembrie.
Brăţările sunt distribuite pe plajă de către voluntarii campaniei, prin intermediul farmaciilor semnalizate Vivat din staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Costineşti, Saturn şi Venus, dar pot fi găsite şi la recepţiile hotelurilor.
De asemenea, vor fi distribuite 25.000 de hărţi cu staţiunile de pe litoral şi cu traseele turistice din Dobrogea, prin intermediul proiectului i-tour.ro.
Brăţara de Vacanţă este destinată nu doar familiilor care ajung în vacanţă pe litoral, ci şi grupurilor de copii veniţi în tabără sau cantonamente.

Discuții

comments