DISTRIBUIȚI

Dupa Android TV, Google a lansat ieri, in cadrul conferintei I/O 2014, si o interfata dedicata pentru automobile, similara Apple Carplay. Cu ajutorul platformei multimedia Android Auto, soferii vor putea sa se ghideze in trafic si sa isi optimizeze comunicarea in si offline.
Android Auto reprezinta viitorul in industria auto. Cel putin asta pretind cei de la Google care afirma ca au deja acorduri cu 25 de producatori de automobile din Open Automotive Alliance pentru implementarea platformei software. Iar primele masini cu Android Auto ar urma sa fie lansate pana la finele anului.
Android Auto aduce mai multe noutăţi.
In primul rand o interfata de navigatie optimizata pentru comenzi vocale, bazata pe Google Maps.
Setarea traseelor, informatiile din trafic, alertele, toate au fost dezvoltate cu Google Now pentru a fi redate la un nivel optim pentru sofer, de la comenzile vocale la vocile care prezinta datele.
Intreaga platforma este, astfel, optimizata pentru doua lucruri esentiale – sa te ajute sa te descurci in trafic si sa iti asigure ambianta necesara, oferindu-ti posibilitatea de a cauta, vocal, piesele pe care vrei sa le asculti de pe internet.
Mai mult chiar, Android Auto iti va invata preferintele muzicale si te va ajuta sa gasesti muzica ce-ti place, prin Google Play Music.

Discuții

comments