DISTRIBUIȚI

Astăzi, Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a fost chemat la DNA Constanţa. Edilul şef a fost anunţat că s-au extins cercetările în dosarul retrocedărilor de terenuri în care edilul a fost trimis în judecată, alături de alte 36 de persoane, pentru abuz în serviciu.
La ieșirea din sediul DNA Constanţa, Radu Mazăre a declarat că este vorba despre extinderea cercetărilor în dosarul privind restituirea unor suprafeţe de teren intravilan din Constanţa, mai exact despre terenul aflat sub cazinoul din stațiunea Mamaia.
Radu Mazăre a precizat că, de fapt, procurorii anticorupție l-au chemat din cauza declarațiilor făcute în urmă cu două zile, împotriva „căţelelor de la DNA” care vor să-l aducă în țară pe Nicuşor Constantinescu, deși acesta este bolnav.
„De câte ori am dat declarații de presă despre DNA, la vârf, după o săptămână, pac, m-au chemat. Eram sigur că dacă le fac cățele pe ălea, că vor să-l aducă pe Nicușor aicea să-l omoare, mă cheamă la DNA. Și m-au chemat după câteva zile. Fiecare cu ce arme are”, a mai spus primarul Constanței.

Discuții

comments