DISTRIBUIȚI

Scrisoarea medicală prin care Nicuşor Constantinescu îşi justifică şederea prelungită în Statele Unite, la tratament, ar putea fi falsificată, cred magistraţii Tribunalului Bucureşti.
Aceştia consideră că actul respectiv nu este autentic, pentru că semnătura medicului Mohammed E. Alaf, diferă izbitor de semnăturile aceluiaşi specialist de pe alte acte, existente la dosar.
În plus, judecătorii spun că scrisoarea medicală depusă în instanţă de avocaţii preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa nu este datată, iar modalitatea de prezentare a situaţiei medicale a lui Nicuşor Constantinescu este una evazivă.
De fapt, misiva respectivă conţine pasaje din corespondenţa purtată prin e-mail de Nicuşor Constantinescu şi medicul respectiv, acesta fiind un alt motiv de a pune la îndoială autenticitatea aşa-numitei scrisori medicale.
Toate aceste considerente se regăsesc în motivarea arestării preventive în lipsă a lui Nicuşor Constantinescu.
Procurorii DNA şi judecătorii cred că acesta se sustrage în prezent urmăririi penale, după ce i s-a permis să plece în Statele Unite, pentru a se opera de o boală gravă.

Discuții

comments