DISTRIBUIȚI

Începând de mâine, distanța dintre București și litoral va putea fi parcursă cu trenul în maximum două ore.

CFR Călători anunță că va pune la dispoziția pasagerilor patru trenuri InterRegio suplimentare care vor circula, zilnic, cu o viteză de până la 160 km/h, între București Nord și Constanța.

Cele patru trenuri InterRegio devin parte integrantă din programul de transport estival Trenurile Soarelui 2014, numărul de trenuri din acest program ajungând, astfel, la 44.

Trenurile vor avea în compunere șase vagoane de clasa I-a și de clasa a II-a.

Pentru remorcare, vor fi folosite cele mai moderne mijloace de tracțiune din parcul de locomotive al companiei. Publicul este invitat să utilizeze acest nou și modern serviciu oferit de CFR Călători în colaborare cu CFR SA.

Tarifele aplicate corespund rangului InterRegio pentru a fi accesibile tuturor categoriilor de călători, inclusiv acelora cu venituri reduse şi au ca scop sporirea atractivităţii transportului feroviar de călători.

Trenurile vor circula, fără opriri intermediare, după următorul program:

·         IR 1987 Bucureşti Nord (pl.09.00) – Constanţa (sos. 10.58)

·         IR 1986 Constanţa (pl. 13.10) – Bucureşti Nord (sos. 15.10)

·         IR 1989 Bucureşti Nord (pl. 16.00) – Constanţa (sos. 17.58)

·         IR 1988 Constanţa (pl. 19.20) – Bucureşti Nord (sos. 21.20)

CFR Călători acordă importante reduceri în funcţie de perioada de anticipaţie cu care este achiziţionat biletul.

Reducerile pornesc de la 10% pentru o anticipaţie de 6 zile şi ajung până la 25% pentru anticipaţia de peste 21 de zile.

Reducerea pentru cumpărarea cu anticipaţie se cumulează cu reducerea de 5% acordată pentru toate biletele cumpărate online.

Pentru celelalte tipuri de reduceri comerciale şi pentru facilităţile de călătorie acordate prin acte normative, călătorii sunt rugaţi să consulte website-ul www.cfrcalatori.ro, secţiunea Tarife şi Oferte Naţionale .

În imaginea alăturaţi aveţi la dispoziţie câteva tarife de călătorie din Bucureştişi  principalele oraşe din ţară către Constanţa.

Discuții

comments