DISTRIBUIȚI

Fotbalistul Blaise Matuidi din naţionala Franţei i-a provocat o dublă fractură de tibie şi peroneu nigerianului Ogenyi Onazi, în meciul disputat luni în optimile CM 2014.În urma analizării acestui caz, francezul nu va primi nicio sancţiune din partea Comisiei de Disciplină, care nu poate interveni.Conform articolului 72 al codului său disciplinar, decizia arbitrului are prioritate.La scorul 0-0, Matuidi a primit doar un cartonaş galben din partea arbitrului american Marc Geiger pentru atacul dur din minutul 59 asupra lui Onazi, la meciul Franţa – Nigeria, încheiat cu  scorul 2-0.

Discuții

comments