DISTRIBUIȚI

Cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Naţional de Creaţie şi Interpretare „Mamaia Copiilor” se va desfăşura de mâine şi până duminică, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Evenimentul adună 300 de copii pentru 98 de momente muzicale, peste 400 de costume, 13 show-uri de televiziune şi 20 de melodii în primă audiţie. Biletele pentru acest festival au preţul de 15 lei şi pot fi achiziţionate de la agenţia Casei de Cultură a Sindicatelor. 64 de copii – câte 16 la fiecare dintre cele patru grupe de vârstă de la secţiunea Interpretare individual – şi 14 grupuri, la secţiunea Show, vor concura pentru trofee. Gala Laureaţilor este programată duminică, de la ora 17.00.
Festivalul „Mamaia Copiilor” este organizat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării, Ministerul Tineretului şi Sportului, Primăria Constanţa, Consiliul Judeţean Constanţa şi societatea „Euroconcert”, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Constanţa şi Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor din Români
Juriul din acest an al festivalului este prezidat de soprana Felicia Filip şi îi are în componenţă pe regizorul Cristian Mihăilescu, reprezentanta Ministerului Educaţiei, Cătălina Chendea, compozitorul Viorel Gavrilă şi realizatoarea TVR Iuliana Marciuc.

Discuții

comments