DISTRIBUIȚI

O femeie din Australia, fascinată de poduri, a ales în cele din urmă să îşi unească destinele cu cel pe care îl iubeşte cel mai mult. Jodi Rose s-a măritat, prin urmare, cu un pod vechi de 600 de ani, scrie Huffington Post.
Luna trecută, artista a avut parte de o ceremonie intimă, la care au participat 14 invitați, printrecare și primarul orășelului din apropiere. Deși partenerul de care a ales – cel puțin simbolic – să-și lege destinul nu e tocmai convențional, ritualul a fost ca la carte. Dragostea lui Rose pentru Le Pont du Diable pare să fie așa de puternică, încât pe artistă nu o afectează faptul că Franța nu recunoaște legal această căsătorie.
Artista spune despre așa-numitul Pod al diavolului, ridicat în secolul unsprezece de niște călugări benedictini, că este senzual, demn de încredere, bun la suflet și extrem de arătos.
În 2007, o femeie de 37 de ani cu un puternic fetiș pentru obiecte, s-a căsătorit cu ”dragostea vieții ei”, Turnul Eiffel. ”Soția” Turnului și-a schimbat numele după ”partenerul” ei, pe care vine periodic
să-l viziteze tocmai din Statele Unite.

Discuții

comments