DISTRIBUIȚI

Șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Marius Dunca, prezent la Eforie Nord, într-o acțiune de control, i-a avertizat pe cei care au în administrare plajele că o treime din suprafața acestora, inclusiv în zona țărmului, trebuie lăsată liberă pentru turiștii care nu vor să închirieze șezlong și doresc să stea pe cearșaf, în caz contrar urmând să le fie ridicată autorizația.
Verificările au venit în urma numeroaselor reclamații ale turiștilor care s-au plâns că vor să facă plajă direct pe cearșaf sau pe prosop și că nu sunt lăsați să stea în apropierea apei.
Operarii economici care au în administrare plaje trebuie să asigure 30% din suprafața acestora, cu deschidere la mare, pentru turiștii doresc să stea pe cearșaf.

Discuții

comments

2 COMENTARII

  1. Am o intrebare pentru postul Radio Vacanta: De ce nu se mai fac reportaje,interviuri in limbile engleza,germana,rusa si franceza,asa cum se dadeau de multi ani?

    • Procentul de turisti din aceste tari a ajuns destul de nesemnificativ pentru a justifica din punct de vedere editorial revenirea la programele multilingve.

Comments are closed.