DISTRIBUIȚI

Iubitorii de aviaţie, muzică, recorduri și performanță sunt invitaţi sâmbătă, 19 iulie, la un spectacol aviatic intitulat „Aeromania“, care se va desfăşura la Aeroportul Tuzla.
Aflat la cea de-a opta ediție, show-ul se dorește a fi cel mai șic miting aviatic ”Aeromania” de până acum. Între orele 16.00 și 20.00, mitingul aviatic va fi alimentat cu muzică bună, mașini de epocă și „hangar party”. Echipa care a oferit, în fiecare vară, evenimente ca ”Fly In”, ”Aeromania”, ”Aero Grand Prix” sau ”World Elite Aerobatic Formula” pregătește cel mai mare spectacol de aviație pe litoral. Combinând un airshow de excepție, un festival de muzică și un târg, Aeroportul Tuzla vine, din nou, cu o propunere neobișnuită pentru a petrece o după-amiază reușită la mare. Solistul Mihai Mărgineanu – fost elev al școlii de pilotaj Regional Air Services – va încerca să convingă publicul că se pricepe și la muzică, și la aviație. De asemenea, vor cânta live formațiile Taxi și Vița de Vie. Publicul poate cocheta cu aviația la standul Pilotshop, efectuând zboruri de agrement – începând cu ora16.30 – sau chiar salturi cu parașuta în tandem (orele 17.00 și 18.00). Punctul culminant al evenimentului va fi zborul acrobatic la apus cu Yak 52 (după ora 19.45), cu efecte pirotehnice (artificii pe aripile avioanelor) și „bombe” la sol!
Autobuzele RATC vor asigura gratuit transportul pe ruta Constanța – Tuzla și retur. Plecarea se face de la Gară, la orele 15.30 – primul autobuz și 16.30 – al doilea autobuz, iar întoarcerea – la orele 20.30 și 21.30.

Discuții

comments