DISTRIBUIȚI

Circulația pe DN 67 C – Transalpina – rămâne închisă, în condițiile în care lucrările de reabilitare a șoselei nu sunt finalizate, iar pe o porțiune sunt abandonate, după ce constructorul, Romstrade, a intrat în insolvență, iar CNADNR nu reușește să rezilieze contractul.Potrivit CNADNR, DN 67C este închis pe sectorul cuprins între Rânca (Gorj) și Obârșia Lotrului, la limita județelor Vâlcea și Alba, din cauza lucrărilor de modernizare.

CNADNR mai precizează, că pe acel segment de drum lucrările sunt semnalizate în următoarele zone: km. 34+500 – Rânca (GJ); 59+800 – intersecție cu DN 7A km. 82+385 Obârșia Lotrului (Vl.) ; km. 61+160 – intersecție cu DN 7A km. 81+025 Obârșia Lotrului (Vl.) .

Conform sursei citate, de la Obârșia Lotrului și până la Sebeș, unde de asemenea se lucrează, se circulă în regim de șantier.

Lucrările de reabilitare pe Transalpina au început în 2008, valoarea contractului fiind de peste 350 de milioane de euro. Lucrările au fost oprite în anul 2013, după ce firma care le executa, Romstrade, a intrat în insolvență.

Discuții

comments