DISTRIBUIȚI

Angelina Jolie şi Brad Pitt au declarat, în trecut, că nu îşi doresc ca Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne şi Knox să le calce pe urme şi să devină actori, însă, se pare că cei doi actori hollywoodieni s-au răzgândit şi au apărut alături de cei şase copii pe platourile de filmare, pregătiţi pentru a juca împreună în filmul „Cleopatra”.

        Presa internaţională spune că în „Cleopatra” va juca şi Brad Pitt, iar, dacă zvonul se confirmă, acesta va fi primul film în care Pitt şi Jolie vor juca împreună după lungmetrajul „Mr. and Mrs. Smith” din 2005.

        Vivienne a apărut deja alături de mama ei în filmul „Maleficent”, lansat recent pe marile ecrane.

       Filmul „Cleopatra” se află în etapa de pre-producţie de mai mulţi ani.

        În 2010, presa americană afirma că renumitul James Cameron se afla în negocieri avansate pentru a regiza în 3D acest proiect cinematografic, în care rolul reginei egiptene va fi interpretat de Angelina Jolie şi care ar fi bazat pe romanul „Cleopatra: A Life”, de Stacy Schiff.

        Filmul – care nu este un remake al peliculei din 1963, în care rolul reginei a fost jucat de Elizabeth Taylor – este produs de Scott Rudin.

        „Voi juca un rol diferit faţă de cel interpretat de Elizabeth Taylor. Încercăm să descoperim adevărul despre celebra regină egipteană, ca lider, mamă şi o intelectuală care vorbea fluent cinci limbi străine fără să o vedem ca pe un sex simbol”, declara Angelina Jolie, în iulie 2010.

Discuții

comments