DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Medgidia în parteneriat cu Clubul Copiilor Medgidia organizează Campionatul naţional de navomodele viteză şi evoluţie şi Proiectul Naţional „Toate Pânzele, sus!”. Machetele copiilor sunt expuse la Clubul Copiilor Medgidia, iar probele de navigaţie se desfăşoară pe canalul vechi, la o pescărie privată.
Primăria Municipiului Medgidia a susţinut acest campionat la care participă cei mai buni juniori şi seniori navomodelişti din toată ţara. În concurs s-au înscris 50 de navomodelişti din Timişoara, Cluj, Suceava, Arad, Ploieşti, Petroşani, Bucureşti, Râmnicu Vâlcea, Mizil, Buzău, Slobozia, Constanţa şi Medgidia. Toţi participanţii sunt cazaţi în Constanţa, la Palatul Copiilor, iar organizatorii le oferă posibilitatea de a vizita portul şi de a merge la plajă.
Obiectivul principal al acestui proiect este acela de a aduce împreună sportivii de performanţă cu copiii care au păşit de puţină vreme în lumea fascinantă a navomodelismului, dar care aspiră la titlul de campion.
Etapele campionatului se vor desfăşura pe parcursul a trei zile, iar festivitatea de premiere va fi duminică, 27 iulie, de la ora 10:00.

Discuții

comments