DISTRIBUIȚI

Şase persoane au fost prinse în flagrant de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, având asupra lor droguri de risc sau de mare risc, în staţiunea Mamaia. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale, informează Biroul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR).
 
Astfel, a fost depistat un bărbat, de 25 de ani, din Călăraşi, care avea asupra sa 3 comprimate ecstasy, iar două fete, de 18 şi 19 ani, din Râmnicu Vâlcea au fost prinse în flagrant având asupra lor câte un comprimat ecstasy. 
Pe numele celor 3 au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de mare risc, în vederea consumului propriu. 
De asemenea, un bărbat, de 27 de ani, din Giurgiu, a fost prins în flagrant de poliţişti având la el o bilă de staniol care conţinea aproximativ 4 grame de cannabis, iar un bărbat, de 31 de ani, din Bucureşti a fost depistat având asupra sa două ţigarete cu canabis, confecţionate artizanal şi disimulate într-un pachet de ţigări.
Un alt bărbat, de 31 de ani, din Drobeta Turnu Severin, a fost prins în flagrant, având asupra sa o ţigaretă cu canabis confecţionată artizanal.
Cei 3 bărbaţi sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

Discuții

comments