DISTRIBUIȚI

Actorul Zac Efron a fost desemnat „cel mai sexy bărbat din lume al anului 2014”! El şi-a adjudecat titlul, după ce a apărut dezbrăcat în filmul „Vecini de coșmar”, ceea ce a atras atenţia jurnaliştilor revistei Heat care au întocmit clasamnetul. Zac Efron l-a surclasat astfel pe castigatorul de anul trecut, scufundatorul olimpic Tom Daley, care anul acesta ocupa locul al doilea, urmat de David Beckham, pe pozitia a treia.
Lucie Cave, redactor-şef al publicaţiei, a declarat că acest clasament a fost alcătuit pe baza votului exprimat online de cititori, care l-au desemnat în topul clasamentului pe Zac Efron.
Şi apariţia spectaculoasă a starului de la Hollywood de la MTV Movie Awards din luna aprilie l-au ajutat pe actor să câştige voturi. Asta mai ales după ce cântăreața Rita Ora i-a rupt vedetei cămașa chiar pe scenă.
Zac Efron l-a surclasat astfel pe câștigătorul de anul trecut, scufundatorul olimpic Tom Daley, care ocupă în topul din acest an locul al doilea. Sportivul este urmat de fotbalistul David Beckham.

Discuții

comments