DISTRIBUIȚI

Caravana Metropolis le-a pregătit constănţenilor filme foarte bune, premiate la Cannes, Berlin sau cu Oscar, într-o atmosferă specială, pe malul lacului, la City Park Mall, de marţi până duminică.
Seria proiecţiilor în aer liber s-a deschis, ieri seară, cu o comedie romantică franţuzească, „Domnişoara populară”, de Regis Roinsard, cu Romain Duris şi Deborah Francois în distribuţie. Ieri, pasionaţii de film au fost invitaţi să vadă cel mai mediatizat şi de succes film românesc al anului 2014, „#Selfie”, debutul în lungmetraj al Cristinei Iacob, a cărui acţiune se petrece la mare, multe cadre fiind filmate chiar în Mamaia.
Astăzi, de la ora 21.30, publicul cinefil îl va revedea, pe cel mai mare ecran gonflabil din România, pe actorul Romain Duris într-o altă comedie de succes, „Puzzle chinezesc”, în regia lui Cedric Klapisch, unde o va avea ca parteneră pe Audrey Tautou.
Mâine, echipa Metropolis îi invită pe constănţeni să urmărească, tot de la ora 21.30, lungmetrajul lui Paolo Sorrentino „Marea frumuseţe” / „La grande bellezza”, distins cu un premiu Oscar pentru cel mai bun film străin şi cu alte premii.

Discuții

comments