DISTRIBUIȚI

Șeful statului, președintele Taian Băsescu, l-a decorat post-mortem pe cascadorul Szobi Cseh pentru talentul şi profesionalismul dovedite în cinematografie, teatru şi televiziune, precum şi pentru implicarea în combaterea unor fenomene sociale negative. Preşedintele a semnat, ieri, decretul de decorare post-mortem a cascadorului Szobi Cseh, decedat în noaptea de joi spre vineri.
„În semn de înaltă apreciere pentru talentul şi profesionalismul dovedite de-a lungul carierei sale din cinematografie, teatru şi televiziune, pentru dăruirea şi abnegaţia cu care a luptat pentru combaterea unor fenomene sociale negative prin metode noi bazate pe arta spectacolului şi pe sport, i-a fost conferit post-mortem Ordinul Naţional Steaua României – în grad de Cavaler maestrului Cseh I. Szabolcs-Imre (Szoby Cseh)”, informează Administraţia Prezidenţială.
Cascadorul Szobi Cseh a murit, în noaptea de joi spre vineri, la Institutul Clinic Fundeni din Capitală, la vârsta de 71 de ani. El a decedat după o grea suferinţă, în urma complicaţiilor renale, hepatice, cardiace şi pulmonare severe, acesta nerăspunzând la tratamentul intensiv aplicat.

Discuții

comments