DISTRIBUIȚI

Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris în jurul orei 16.00 şi urma să aterizeze la Bucureşti la 19.15, a fost întors după o oră de zbor, pasagerilor spunându-li-se că lipsea o persoană, care avea însă bagaj la cală, dar şi că a fost o problemă tehnică.
Avionul a decolat cu o întârziere de 30 de minute. După aproximativ o oră de zbor, avionul a fost întors la Paris, pasagerilor spunându-li-se de către membrii echipajului că lipseşte o persoană care are însă bagaj la cală, informează Mediafax.
După ce a aterizat la Paris, forţele de ordine au descins în aeronavă pentru a face verificări, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment că este o problemă la computerul de bord.
Pe site-ul Air France se arată însă că zborul 1588 Paris – Bucureşti a fost întors şi anulat din cauza unei greve a angajaţilor companiei aeriene. Pasagerii, majoritatea români,au petrecut noaptea la Paris, iar astăzi, vor fi împărţiţi în trei grupuri şi vor ajunge la Bucureşti cu trei curse Air France.

Discuții

comments