DISTRIBUIȚI

Administratorii hotelurilor Victoria şi Naţional din staţiunea Mamaia au fost amendaţi de inspectorii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, după ce în urma controalelor efectuate au fost depistate, în bucătăriile restaurantelor, produse alimentare expirate şi neetichetate.
Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC) Constanţa, Mihai Perifan, a declarat că la hotelul Victoria au fost făcute verificări după ce mai mulţi turişti care îşi făcuseră rezervări printr-o agenţie au fost puşi în situaţia de a nu găsi camere libere la respectiva unitate de cazare.
Situaţia respectivă a fost soluţionată, turiştii fiind cazaţi la alte unităţi hoteliere cu un grad de confort de cel puţin egal cu cel oferit de hotelul Victoria.
„Neplăcuta situaţie a fost creată din cauza lipsei de comunicare dintre hotelier şi agenţia de turism”, a spus Perifan, menţionând că administratorul hotelului a fost sancţionat contravenţional cu 10.000 de lei.
În bucătăria restaurantului de la hotelul Victoria au fost depistate produse alimentare neetichetate corespunzător, unele dintre ele prezentând modificări de culoare şi suprafaţa mâzguită. Pentru aceste deficienţe, administratorul hotelului a primit încă o amendă de 10.000 de lei.
Verificat a fost şi hotelul Naţional,unde la bucătărie au fost depistate alimente expirate şi neetichetate, aplicându-se o sancţiune contravenţională de 10.000 de lei. Controalele în staţiunea Mamaia au fost făcute în prezenţa şefului ANPC, Marius Dunca.

Discuții

comments