DISTRIBUIȚI

Având în vedere prognozele meteorologice pentru perioada imediat următoare, ce anunţă temperaturi ridicate, de astăzi, SC RAJA SA anunţă că reia campania de ajutorare a cetăţenilor judeţului. Astfel, în intervalul 08,00 – 19,00 prin mai multe puncte de distribuție apă potabilă, RAJA vine în sprijinul celor afectați de temperaturile ridicate.
În municipiul Constanța, corturile vor fi amplasate în următoarele zone: bulevardul Alexandru Lăpușneanu – stația de autobuz din fața City Park Mall; strada Mircea cel Bătrân în zona Inspectoratului Teritorial de Muncă; strada Traian – în zona stației de autobuz din fața Curții de Apel Constanţa; bulevardul Tomis în zona Administrației Publice a Finanțelor Constanța; bulevardul Mamaia – stația de autobuz de la Delfinariu și zona Gării CFR Constanța în stația de autobuz. Corturi anti-caniculă vor fi montate și la Năvodari, Medgidia, Cernavodă, Eforie Nord, Eforie Sud și Mangalia.
În toate aceste locuri, constănțenii, dar și turiștii, vor putea să bea un pahar de apă rece și vor putea să se adăpostească pentru câteva momente de căldură de afară, la umbra corturilor instalate.

Discuții

comments