DISTRIBUIȚI

Primele rezultate ale anchetei în cazul morţii actorului Robin Williams arată spre sinucidere, a anunţat poliţia, care a precizat că actorul a fost găsit cu o curea în jurul gâtului şi tăieturi pe încheietura mâinii stângi.

Aceste tăieturi nu sunt totuşi cauza principală a decesului, atribuit ‘în primul rând’ unei ‘sinucideri prin asfixiere din cauza spânzurării’, a declarat locotenentul Keith Boyd într-o conferinţă de presă, menţionând că ‘nu ar exista semne de luptă’, dar că ancheta continuă.

Ofiţerul de poliţie a descris ultimele detalii ale vieţii legendarului actor, care avea 63 de ani, era căsătorit şi avea trei copii.

Luni, în jurul orei 11.55 /18.55 GMT/, un apel de urgenţă a fost dat şi un ‘adult de sex masculin inconştient care nu mai respira a fost localizat’ la domiciliul său din Tiburon, un oraş din apropiere de San Francisco, în vestul Statelor Unite.

Bărbatul a fost declarat mort şapte minute mai târziu şi ‘identificat ca fiind Robin Williams’. Informaţiile disponibile indică faptul că ‘ar fi căutat să fie ajutat pentru tratarea depresiei’.

Soţia sa l-a văzut ultima dată în viaţă duminică la 22.30, înainte de a merge la culcare, şi când a plecat de acasă, în dimineaţa următoare, ea ‘a crezut că el încă doarme’.

Asistentul personal al actorului a dat alerta după ce a bătut la uşă fără a primi răspuns la 11.45 ora locală.

El l-a găsit cu o ‘curea în jurul gâtului’ şi un cuţit alături.

 

Discuții

comments