DISTRIBUIȚI

Pasionații de pescuit și gurmanzii aflați pe litoral între 15 și 17 august sunt invitați la Festivalul Național al Peștelui – Pescia 2014.
În cadrul evenimentului, pescarii amatori și profesoniști vor avea ocazia să facă schimb de impresii cu alți pasionați de pescuit, pot afla secrete și trucuri utile de la specialiști și pot găsi ghiduri interesante. De asemenea, bucătarii și gurmanzii vor avea ocazia să învețe noi modalități și tehnici de preparare a peștelui, precum și informații interesante despre beneficiile consumului de pește. Nu vor lipsi preparatele tradiționale din pește, cum ar fi icrele, zacusca de pește și varza călită cu pește, precum și mâncărurile exotice, cum ar fi sushi. Toate acestea vor fi preparate în fața vizitatorilor, care vor putea gusta din minunățiile culinare atent condimentate și „stropite” cu vinuri alese. Dacă vă tentează toate aceste lucruri, puteți participa la festival vineri și sâmbătă, între orele 10.00 și 20.00, iar duminică, între orele 10.00 și 16.00. Intrarea este liberă.

Discuții

comments