DISTRIBUIȚI

În această seară, de la ora 20.30, într-o atmosferă relaxantă şi optimistă, va avea loc unul dintre cele mai elegante evenimente din Constanţa, „Dinner Show by Cătălin Botezatu“, organizat de Le GaGa Mamaia, şi care va fi urmat de o petrecere la piscină.

Şi la Princess Summer Club, weekend-ul începe de joi, când, de la ora 22.00, va debuta petrecerea „VIP & Fashion Summer Party“. Invitaţii speciali ai evenimentului sunt Connect-R, Lora şi Jimmy Dub. Tot în seara aceasta, petrecerea „Hot Girls Night“ va încinge atmosfera la Heaven’s Hell din Constanţa, în cadrul căreia fetele sunt invitatele speciale ale serii, primind, între orele 22.00 şi 2.00, long-drink-uri din partea casei. Intrarea la acest eveniment este liberă, iar responsabil cu muzica va fi DJ Kronk. De asemenea, începând cu ora 22.00, la Cafe del Mar din staţiunea Mamaia, în această seară, va avea loc petrecerea „Sea it, Feel it, Live it“, în cadrul căreia va fi prezent DJ MK33.

De la ora 21.30, la Harlequin Mamaia, maestrul Mircea Baniciu, care s-a remarcat în muzica românească la începutul anilor ’70, va susţine un concert. Preţul unui bilet este de 45 de lei.
Dacă în urmă cu două săptămâni, formaţia Bosquito a susţinut pentru prima oară un concert la Teatrul de Vară Jupiter, în această seară, membrii trupei revin pentru o nouă reprezentaţie. Toţi cei prezenţi vor asculta cele mai frumoase melodii ale formaţiei, printre acestea numărându-se „Două mâini“, „Când îngerii pleacă“, „Marcela“. Un bilet pentru acest concert costă 20 de lei.

Discuții

comments