DISTRIBUIȚI

La Constanţa a început astăzi Festivalul Naţional al Peştelui. Evenimentul se desfăşoară  până pe 17 august, la Pavilionul Expoziţional de la intrarea în staţiunea Mamaia. La festival au loc expoziţii cu vânzare de peşte, produse de peşte, accesorii necesare preparării peştelui, echipamente pentru pescuit, demonstraţii, degustări şi conferinţe pentru public susţinute de specialişti. Astăzi a avut loc demonstraţia de gătit susţinută de Marian Cuzdrioreanu (preşedintele Asociaţiei Ro-Fish), specialist în peşte şi fructe de mare. Sâmbăta este savuroasă: la ora 12 este demonstraţie de gătit midii, iar la ora 15 se prepară storceagul, regina ciorbelor pescăreşti. Duminica, la ora 12.30, este demonstraţie de gătit cu degustare scoici în sos de vin.        Expoziţiile vor fi deschise vineri şi sâmbăta, între orele 10 şi 20, iar duminică, între orele 10 şi 16. Intrarea este liberă.

 

Discuții

comments