DISTRIBUIȚI

În urmă cu 37 de ani, pe 16 august 1977, la reşedinţa sa din Memphis,  în urma unui infarct miocardic, se stingea din viaţă „Regele rock n‘ roll-ului“, Elvis Presley. Artistul a fost găsit în baie de către logodnica sa, Ginger Alden, decesul fiind anunţat oficial la spital.

De-a lungul carierei, Elvis Presley s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate. În ultimii ani din viaţă, stresul turneelor şi lipsa odihnei şi-au spus cuvântul, Elvis fiind spitalizat de mai multe ori.
În întreaga lume, vestea morţii artistului s-a răspândit cu rapiditate, iar sute de mii de fani au venit la Graceland, pentru a-i aduce starului un ultim omagiu.

 Elvis Presley a avut o carieră impresionantă, printre realizările lui numărându-se 14 nominalizări la premiile Grammy, 64 de albume, 149 de single-uri, 31 de filme, două documentare şi mii de concerte. 

Printre cele mai de succes melodii ale sale amintim: Always on my mind, Suspicious minds, Viva Las Vegas, Love me tender, Return to sender sau The wonder of you.

Discuții

comments