DISTRIBUIȚI

Peste 5.000 de vizitatori au trecut pragul Târgului de carte Gaudeamus, în ultimele zile.
Şi astăzi, de la ora 15.00 până la ora 23.00, târgul îşi aşteaptă vizitatorii, în Pavilionul amplasat în zona mall-ului din Parcul Tăbăcăriei. Pe lângă ofertele de carte, muzică şi film, continuă şi evenimentele organizate în cadrul târgului.
De la ora 18.00, are loc lansarea volumelor de literatură umoristică: „9,81 m” – autor Constantin Iordan şi „Codul lui Dabranci” – al cărui autor este Dumitru Mihăilescu.
De la ora 19.00, va avea loc o paradă a costumelor de baie de epocă iar a patra seară de târg va fi încheiată de membrii Clubului Umoriştilor din Constanţa, care vor oferi un moment de destindere.
Târgul de carte Gaudeamus se va încheia mâine.

Campania de donaţii „Cărţile se întorc acasă”, iniţiată şi derulată de Radio România cu prilejul Târgurilor GAUDEAMUS continuă la Constanţa. De la deschiderea târgului, constănţenii au donat peste 700 de volume. Toţi cei care doresc să contribuie la fondul de carte care va avea ca destinaţie biblioteca Liceului Tehnic “I. C. Brătianu” din comuna Nicolae Bălcescu sunt aşteptaţi la târg, până duminică, 17 august, ora 22.00.
Luni, 18 august, la ora 18.00, va avea loc ceremonia de decernare a trofeelor ediţiei, astfel:
• Trofeele GAUDEAMUS (acordate editurilor – locurile 1, 2 şi 3) şi Cea mai râvnită carte a Târgului, decernate prin Votul Publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite vizitatorilor pe întreg parcursul târgului;
• Trofeele Presei – decernate jurnaliştilor pe secţiunile publicaţii (print/online), radio şi TV, tot prin Votul Publicului;
• Premiul Miss Lectura, acordat celei mai frumoase cititoare prezente la Târg, de către organizator;
• Marele Premiu al Tombolei GAUDEAMUS, constând într-un smartphone Nokia Lumia 520.

Discuții

comments