DISTRIBUIȚI

Cea de-a zecea ediţie a Romania International Film Festival (Ro-IFF) își deschide porțile în această seară, la malul mării. Ediția 2014 a Ro-IFF se va desfăşura în două etape: între 21 şi 31 august, în Amfiteatru – La Pescărie şi la Sandalandala, din Vama Veche, şi între 21-28 noiembrie, în Capitală.
Iubitorii filmului de la malul Mării Negre sunt așteptați, de astăzi și până în ultima zi a lunii august, la o serie de proiecții cu intrare liberă.
Startul proiecțiilor din Vama Veche se dă astăzi, la Amfiteatru – La Pescărie, la ora 20.45, cu pelicula „Noapte minunată în Split”, în regia lui Arsen Ostojic. De la ora 22.45 este programat filmul „Romanticii”, în regia lui Shoghik Tadevosyan și Areg Azatyan. Mâine, în aceeași locație, de la ora 20.45, va rula pelicula „Fraţii. Ultima confesiune”, în regia lui Viktoria Trofimenko, iar de la ora 23.00, filmul Ancăi Damian, „Crulic”. Sâmbătă, de la ora 20.45, este programat filmul „Post partum”, în regia lui Delphine Noels, iar de la 22.30, „Est-algia / Eastalgia”, în regia Dariei Onyshchenko.

Discuții

comments