DISTRIBUIȚI

Corey Griffin, unul dintre iniţiatorii campaniei „provocarea găleţii cu gheaţă”, a murit pe 16 august, în urma unui accident care a dus la înec, după ce reuşise să strângă, cu câteva zile înainte, peste 100.000 de dolari în campania umanitară.
Griffin, manager la o companie din sectorul pieţei de capital, a murit pe 16 august, la Nantucket Cottage Hospital din Massachusetts, Statele Unite ale Americii, după ce a sărit în apă de pe acoperişul unei clădiri cu două etaje, un loc folosit în mod curent de localnici pentru sărituri în ocean. Potrivit unui purtător de cuvânt al familiei şi prieten cu Griffin, tânărul ar fi suferit un traumatism la coloana vertebrală care a dus în cele din urmă la înec, potrivit bloomberg.com.
Corey Griffin a ajutat la popularizarea campaniei umanitare „provocarea găleţii cu gheaţă” după ce unul dintre prietenii săi a fost diagnosticat cu boala Lou Gehrig, potrivit unui necrolog publicat în Boston Globe.
Sute de personalităţi şi vedete americane, printre care Steven Spielberg, Justin Bieber şi Bill Gates, au acceptat „provocarea găleţii cu gheaţă”, care reprezintă un joc amuzant, dar şi o invitaţie ca publicul să facă donaţii pentru o organizaţie caritabilă.

Discuții

comments