DISTRIBUIȚI

Începând cu ora 23.00, formaţia B.U.G. Mafia va susţine un concert live pe plaja Princess din staţiunea Mamaia. B.U.G. Mafia este o trupă de hip hop din România, fondată în anul 1993. Dintre melodiile formaţiei, amintim „Lumea e a mea“, în colaborare cu Loredana Groza, „Cine e cu noi“, „Româneşte“, „Străzile“.

Unul dintre cele mai elegante evenimente desfăşurate pe parcursul verii la Constanţa, „Dinner Show by Cătălin Botezatu“, organizat de Le GaGa Mamaia, va avea loc şi în această seară, începând cu ora 20.30. Prezentarea celor mai noi tendinţe vestimentare va fi urmată de o petrecere la piscină.

Tot în seara aceasta, petrecerea „Hot Girls Night“ va încinge atmosfera la Heaven’s Hell din Constanţa, în cadrul căreia fetele sunt invitatele speciale ale serii, primind, între orele 22.00 şi 2.00, long-drink-uri din partea casei. Intrarea la acest eveniment este liberă, iar responsabil cu muzica va fi DJ Kronk.

De asemenea, pe 21 august, Goblin Vama Veche, devenit un punct de referinţă pe litoralul românesc, într-un cadru relaxat, organizează o nouă petrecere până în zori, în cadrul căreia vor fi prezenţi Argatu’, Axon Turmentatu’ & The Gang Bang Unit. DJ Oldskull va fi prezent la warm up, dar şi la afterparty. Preţul unui bilet este de 10 lei. Distracţia continuă la Goblin Vama Veche şi vineri, când vor susţine spectacole Com, Pistol cu capse, E.M.I.L., Răzvan Hefe, în timp ce sâmbătă, Grimus şi Timpuri Noi închid prima serie de evenimente „Sin Summer“, ce a adus vara aceasta mii de iubitori de muzică alternativă în Vama Veche.

Începând cu ora 20.00, cei prezenţi pe terasa Hotelului Iaki din staţiunea Mamaia vor avea parte de o „Seară de Live Cooking“, organizată de bucătarii hotelului.

Tot joi, începând cu ora 22.00, la Harlequin Mamaia se vor auzi melodiile artistului Mircea Vintilă. De la „Lordul John“, la „Dramă de cartier“, cei prezenţi vor savura numeroase hituri. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Pentru ca evenimentul să se desfăşoare în condiţii optime, participanţii sunt rugaţi să sosească cu o oră mai devreme. Spectacolul este susţinut de evenimente-constanta.ro şi Harlequin Mamaia.

Discuții

comments