DISTRIBUIȚI

Primul film de lung metraj care foloseşte ca decor Salina Turda este o producţie regizată de Bryan Thurman, care semnează şi scenariul, şi Luis Esteban.

În Salina Turda se filmează până la sfârşitul săptămânii, dar filmările din România au început la Sighişoara şi se vor termina pe platourile din Bucureşti ale Castel Film.

Filmul ‘Nameless’ este, potrivit producătorului delegat Bogdan Moncea, un thriller psihologic şi va apărea în cinematografe în anul 2015.

Salina Turda este o locaţie foarte interesantă şi neobişnuită, dar şi un mare câştig pentru film’, a spus Moncea.

Scenele din Salina Turda sunt turnate la o adâncime de peste 120 de metri, în Mina Rudolf.

Una dintre ele reprezintă un carnaval, pentru care vor fi folosiţi 130 de figuranţi, în roluri de acrobaţi şi cântăreţi.

Moncea a precizat că regizorul Brayan Thurman a scris secvenţa special pentru Salina Turda, după ce a vizitat-o în urmă cu un an de zile.

La rândul său, producătorul american Blaine Courrier a susţinut că filmul prezintă un ”mix interesant” de cultură.
Când te uiţi la istoria României vezi ce poveşti extraordinare are – Mihai Viteazu, Vlad Ţepeş care a fost un tactician foarte bun. Sunt lucruri pe care din nefericire le-am ratat noi, americanii, care am fost fascinaţi de vampiri şi de zombie.

Salina Turda va fi folosită în film şi pentru scene în care actorul Conan Stevens, cunoscut din filme precum ‘Urzeala tronurilor’, ‘Spartacus’ sau ‘Hobbit’, va interpreta un războinic dac.

 

Discuții

comments