DISTRIBUIȚI

Organizaţia Patronală a Turismului Balnear a lansat patru programe cu preţuri reduse, prin care turiştii se pot caza cu 330 – 540 de lei timp de şase nopţi, cu mic dejun sau două mese pe zi într-o staţiune balneară sau pot sta zece zile, cu toate mesele incluse, plătind între 710 lei şi 830 lei.
Ofertele din aceste programe sunt valabile pentru intervalul 15 septembrie – 15 decembrie.
Programul „O săptămână de refacere” presupune şase nopţi de cazare şi două proceduri pe zi şi costă 330 de lei de persoană la două stele, cu mic dejun, şi 470 de lei cu două mese pe zi, iar la trei stele preţul urcă la 360 de lei, doar cu masa de dimineaţă şi la 540 de lei cu demipensiune.
Prin programul „Decada balneară”, turistul va trebui să plătească pentru un sejur de zece zile, cu toate mesele incluse şi două proceduri de tratament pe zi, 710 lei la două stele şi 830 de lei la trei stele.
Un alt program, „Hai la băi!”, cu cinci nopţi de cazare cu pensiune completă şi două proceduri/zi, costă 625 de lei la două stele şi 750 de lei la trei stele.
„Wellness balnear”, cel de-al patrulea program special, presupune trei nopţi de cazare, două zile de demi-pensiune, o masă festivă, acces la piscine, saună şi sală de sporţ două proceduri tip wellness (masaj sau şedinţă de întreţinere facială/cosmetică) este disponibil cu 625 de lei de persoană pentru hotelurile de două stele şi cu 650 de lei de persoană pentru patru stele.
Programele sunt disponibile în 46 de hoteluri din majoritatea staţiunilor balneare din ţară, a precizat Rodica Pencea, director executiv al Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear.
Biletele pentru aceste vacanţe la preţuri reduse pot fi procurate de la agenţiile de turism sau de la hoteluri înscrise în programe.

Discuții

comments