DISTRIBUIȚI

Sofia Vergara, una dintre vedetele serialului american „Modern Family”, ocupă, pentru al treilea an consecutiv, prima poziţie în topul celor mai bine plătite actriţe din televiziunea americană, cu venituri de 37 de milioane de dolari, a anunţat revista Forbes.
Actriţa columbiană Sofia Vergara, în vârstă de 42 de ani, a câştigat în ultimul an 325.000 de dolari pentru fiecare episod al serialului „O familie modernă/ Modern Family”, care este produs de televiziunea americană ABC.
Sofia Vergara a surclasat-o în acest top, ca şi în anul 2013, pe Mariska Hargitay, premiată cu Emmy pentru rolul interpretat în serialul „Law and Order: Special Victims Unit”, difuzat de televiziunea NBC. Mariska Hargitay s-a situat pe locul al doilea în clasamentul Forbes, cu venituri de 13 milioane de dolari.
Mariska Hargitay, în vârstă de 50 de ani, este plătită cu 450.000 de dolari pentru fiecare episod din cel mai longeviv serial dramatic difuzat la o televiziune americană, dar mai primeşte bani şi din câştigurile aduse de difuzarea serialului în alte reţele de televiziune, la nivel internaţional.
Poziţia a treia este ocupată de Kaley Cuoco-Sweeting, în vârstă de 28 de ani, care joacă în serialul de comedie „The Big Bang Theory” („Teoria Big Bang”). Cuoco-Sweeting a avut venituri estimate de Forbes la 11 milioane de dolari în ultimul an.

Discuții

comments