DISTRIBUIȚI

Compania americană Apple va lansa astăzi cea mai nouă generaţie de smarthpone-uri iPhone.
Fanii Apple din întreaga lume aşteaptă cu nerăbdare evenimentul de lansare Apple, anunţat în urmă cu două săptămâni. Pe 9.09.2014, la ora 20.00, ora României, Apple va dezvălui noi produse printre care se vor număra terminale iPhone, tablete iPad precum şi un ceas inteligent.

În privinţa smartphone-urilor Apple, acestea vor avea ecrane de 4,7 inch şi 5,5 inch, capacităţi de stocare de până la 128 GB şi sistem de operare iOS 8.

Apple ar putea lansa şi noi versiuni de tablete care vor fi mai subţiri şi vor include cititoare de amprentă. Ceasul inteligent ar putea avea un ecran de 1,3 – 1,5 inch şi va fi disponibil în variante diferite pentru publicul feminin şi cel masculin.

Smartphone-urile iPhone vor fi disponibile în magazine din 19 septembrie, dacă Apple respectă tradiţia, deşi fanii s-au aşezat deja la coadă în faţa celui mai mare magazin Apple din New York.

Evenimentul de lansare va avea loc la Centrul Flint pentru Arte de la colegiul De Anza, locul unde regretatul Steve Jobs a dezvăluit primul Mac, în urmă cu 30 de ani.

Discuții

comments