DISTRIBUIȚI

„Familia Bundy” va avea o continuare, producţia TV urmând să îl aibă ca personaj central pe Bud, fiul îndrăgitului cuplu Al şi Peggy, familia disfuncţională din Chicago a cărei poveste a stat la baza unuia dintre cele mai urmărite seriale de comedie în anii 1990.
Serialul care le-a adus faimă actorilor Ed O’Neill, Katey Sagal, Christina Applegate şi David Faustino va avea o continuare, la 27 de ani de la premieră, protagonistul noului show TV urmând să fie David Faustino, care va da din nou viaţă personajului Bud Bundy. Noua serie TV va fi produsă de Sony Pictures Television, potrivit hollywoodreporter.com.

Deocamdată nu există informaţii referitor la care dintre ceilalţi membri ai distribuţiei originale vor apărea în noul serial, în afara lui David Faustino.

Serialul „Familia Bundy”, în original „Married … With Children”, a fost difuzat iniţial în Statele Unite, de postul de televiziune Fox, în perioada 1987 – 1997, timp de 11 sezoane şi 259 de episoade. Povestea familiei disfuncţionale din Chicago a fost creată de Michael G. Moye şi Ron Leavitt.

Discuții

comments