DISTRIBUIȚI

La  Oradea s-a deschis primul Wine Spa din România – Riserva, ce aduce în premieră pe piaţa de wellness & beauty tratamentele pe bază de vinoterapie . Această locaţie include astfel România pe harta turismului de spa exclusivist, alaturi de Franţa, Australia, America, Noua Zeelanda si Africa de sud.

Vinoterapia stoarce secretele boabei de strugure în tratamente cu viniferina, polifenoli si antioxidanti care purifică, detoxifică, hrănesc pielea si previn imbătrânirea.  Fiecare ritual incepe cu un jeleu de vin si continuĂ cu un scrub Bar – un concept introdus in Romania de spa d’Or, care a semnat consultanta spa.

Noul spa  abordează holistic starea de bine, incluzând tratamente pentru mâini si picioare, exfolieri si diferite tipuri de masaje, iar ritualurile sunt intitulate sugestiv Merlot, Pinotage, Cabernet sau Divinum.
Recomandarea casei este ritualul the Winemaker, care include masajul scalpului, masaj in profunzime, un tratament facial cu prosoape calde si se incheie cu un pahar cu vin.

Masajele de aici  reintepretează masajele clasice în cheie hedonistă. Masajul balinez, masajul cu saculeti aromatici Luk Pra Kob, masajele in cuplu sau fabulosul masaj cu miere parfumata sunt doar cateva din lista de tratamente disponibile.

Ritualurile de hidroterapie includ băi cu lapte si băi cu nectar de struguri. Spatiul interior urmeaza ritmul unei degustari de vin, incepand cu lounge-ul Decantarium, unde oaspetii pot savura o selectie rafinata de vinuri, continuând cu camerele de terapie Aroma, Body, Balance si incheind cu Premier Cru, rezervata tratamentelor faciale.

Discuții

comments