DISTRIBUIȚI

La Băile Felix , staţiune balneară care se intinde pe o suprafaţă de 30 de hectare sunt disponibile, pentru turişti, opt hoteluri mari, pensiuni si hoteluri mai mici, case de vacante cochete, un spital de recuperare medicala si o multime de ‘ochiuri albastre’, piscinele exterioare.

Compania  Turism Felix  se află în plin proces de investitii şi va inaugura , în primăvara anului viitor, Hotelul Lotus Therm, singurul complex termal de 5 stele din România, ce va putea fi considerat ‘perla coroanei’ statiunii Baile Felix si un punct de atractie la nivel international, sustine managementul  Turism Felix .

‘Noul hotel va fi deosebit de spectaculos si va constitui un obiectiv arhitectural modern, al carui element de noutate va fi domul de sticla retractabil ce acopera piscinele interioare. Cel mai nou proiect marca Felix SPA va fi dotat cu sali de conferinta, saloane-restaurant, centru ultramodern de Wellness&SPA, centru de tratament ultradotat, un complex de 14 bazine interioare si exterioare cu recirculare si apa termala termo-minerala, terase ce permit contemplarea spatiului exterior, si desigur, locuri de cazare în camere single, duble si tip apartamente.

Temperaturile de izvor între 40 – 49° C si concentratia de saruri cu putin peste 1g la litru ofera acestor ape proprietati miraculoase pentru majoritatea afectiunilor aparatului locomotor, degenerative sau inflamatorii, dar si pareze, paralizii, recuperare post-traumatica sau afectiuni neurologice (discopatii, hernia de disc, pareze, paralizii).

Statiunea ‘Fericire’, numele tradus din latina, si-a câstigat un renume binemeritat, atât în tara cât si peste hotare, fiind cunoscuta si pe piete externe, prin oaspetii din Germania, Austria, Israel si tarile nordice. Principiul terapeutic ‘Sanitas per Aquam’ care înseamna sanatate prin apa a devenit profesia de credinta a tuturor celor care au creat aici bogatia de centre Wellness&SPA, pentru cei care doresc sa revina în forma maxima prin îmbinarea unei vacante relaxante cu terapii ce revigoreaza starea generala a corpului si a mintii.

Aflata la doar opt kilometri de municipiul Oradea, oaza de hoteluri, pensiuni si zeci de bazine cu apa termo-minerala se întinde într-o zona cu paduri de fag si de stejar, cu un climat continental moderat de ses si coline, cu veri calde si ierni blânde. Sub influenta unor elemente de natura mediteraneana, statiunea Baile Felix este o destinatie potrivita atât pentru vacanta, distractie, relaxare si tratament, cât si pentru evenimente business.

 

 

 

Discuții

comments