DISTRIBUIȚI

Un complex turistic şi rezidenţial de cinci stele se construieşte în prezent în zona localităţii 23 August, la un kilometru nord de staţiunea Olimp.

Potrivit Asociaţiei Litoral Delta Dunării, noul resort  de 5 stele este primul  din România care va introduce conceptul inovator de proprietate periodică  şi care va oferi în acelaşi timp numeroase facilităţi de vacanţă şi servicii premium.

Acesta va avea o suprafaţă totală de  35.000 metri pătraţi şi va cuprinde apartamente tip studio vândute pe baza conceptului de proprietate periodică. Acest concept garantează concedii pe viaţă în propria casa de vacanţă, degrevând proprietarii de obişnuitele obligaţii administrative şi birocratice, se arată într-un comunicat de presă al asociaţiei.

 Din 2011, legea  reglementează în Codul Civil, Art. 687 acest tip de proprietate. Cei interesaţi vor cumpăra apartamente   prin acte notariale de vanzare-cumparare, cu drepturi depline (vânzare, închiriere, moştenire).

Odata cu proprietatea asupra unui apartament, se va dobândi si accesul gratuit la facilităţile de 5 stele ale complexului precum servicii turistice, plajă privată, acces la piscine de lux, club de sănătate şi SPA,club de noapte, facilităţi pentru copii.

        

Discuții

comments