DISTRIBUIȚI

Strauss Festival Orchestra Vienna prezintă, pentru al şaselea an consecutiv în România, spectacolul „Vienna Classic Christmas”.

Maeştrii austrieci vor susţine un concert şi în Constanţa, la Casa de Cultură, vineri, 19 decembrie, de la ora 19,30, cu participarea extraordinara a sopranei Leontina Văduva şi a tenorului Robert Nagy.

Spectacolul „Vienna Classic Christmas” este un minunat concert de Crăciun care pregăteşte publicul pentru sărbătorile de iarnă într-o manieră autentic vieneză. Programul Orchestrei se desfăşoară, ca şi la Concertul de Anul Nou de la Viena, în jurul celebrelor valsuri şi polci ale dinastiei Strausş dar şi ale altor compozitori vienezi.

Pe 1 ianuarie, ca în fiecare an, Orchestra va concerta de Anul Nou la Viena sub bagheta maestrului Willy Büchler care va conduce Orchestra şi în turneul din România.

Strauss Festival Orchestra Vienna deţine de 36 de ani supremaţia între ansamblurile vieneze de acelaşi gen. Fondată de legendarul dirijor Peter Guth, Orchestra a primit de-a lungul timpului în rândurile ei cei mai de seamă muzicieni. Recunoscuţi pe plan internaţional pentru virtuozitatea şi măiestria lor, artiştii sunt consideraţi ambasadorii Vienei, capitala mondială a muzicii clasice.

Biletele la acest concert de Crăciun costă între 60 şi 200 de lei.

 

Discuții

comments