DISTRIBUIȚI

Proprietarii hotelurilor plutitoare din Delta Dunării au pus deja la punct ofertele pentru turiştii care vor să-şi petreacă vacanţa de Crăciun într-un mod inedit.

Pentru 4 zile de cazare pe un astfel de hotel plutitor , turiştii trebuie să scoată din buzunar  250 euro  de persoană, valabil pentru grupuri de 18 sau 36 de persoane.

În ceea ce priveşte plimbarea, oferta include mini croaziere pe canalul Sulina,vizitarea localităţii Mila 23, locul natal al campionului Ivan Patzaichin, vizitarea mânăstirii Stipoc, vizitarea canalului Sontea, lacului Fortuna , partide de  pescuit la ştiucă, călătorie pe lacul Nebunu precum şi croaziere pe canalul Sireasa, canal 36, mila 35 , cu  oprirea în punctul final -portul Tulcea.

Reprezentanţii hotelului plutitor Anda din deltă informează că din programul de Crăciun nu vor lipsi prânzul festiv atât la lumina focului de tabără cât si în salonul hotelului, ‘pomana porcului” organizată în mod tradiţional, preparatele culinare specifice zonei -borşul pescăresc, scrumbia afumată, icre de ştiucă, toate asortate cu ţuică, vin fiert , un butoi de bere şi muzică rusească.

Hotelul plutitor oferă şi serviciile unui ghid care îi va îndruma pe turiştii amatori de pescuit spre zonele special amenajate , programul sejurului incluzând şi un concurs de pescuit la biban şi ştiucă.

Discuții

comments