DISTRIBUIȚI

„În urma numeroaselor supoziţii publicate – sau informări neclare – transmise publicului prin intermediul canalelor mass-media, precum şi al reţelelor de socializare cu privire la datele de desfăşurare ale celor două concerte pe care artistul internaţional Julio Iglesias urmează să le susţină împreună cu fiul său, la Cluj şi Bucureşti, organizatorii precizează că ambele evenimente se vor desfăşura conform programului anunţat”, se arată într-un comunicat de presă al organizatorilor, remis Mediafax.

Astfel, Julio Iglesias şi fiul său, Julio Iglesias Jr., vor cânta la Cluj în data de 22 mai, iar la Bucureşti, în data de 2 iulie.

Organizatorii mai precizează şi că anunţul reprogramării concertului de la Bucureşti pentru data de 2 iulie a fost făcut cu o zi înainte de <a href=”http://radioconstanta.ro/2015/05/15/julio-iglesias-junior-antena-3-si-mihai-gadea-gest-incalificabil-regretabil/”>apariţia artistului Julio Iglesias Jr. în emisiunea „Sinteza Zilei”, de la Antena 3, iar amânarea nu are nicio legătură cu incidentul respectiv.</a>

Discuții

comments