DISTRIBUIȚI

Reprezentanţii Companiei de Autostrăzi şi Drumuri naţionale le reamintesc turiştilor care vor veni la mare în minivacanţa de Rusalii, că pot plăti taxa de pod de la Feteşti, prin SMS la numărul 7577.

Aceasta se poate achita înainte de utilizarea podului sau până la ora 24,00 a zilei următoare trecerii.

Taxa mai poate fi achitată şi în benzinării dar şi la staţia de taxare de la Feteşti.

Cei care aleg să plătească taxa de pod Feteşti – Cernavodă trebuie să trimită SMS la numărul 7577. În mesajul trimis către acest număr, clientul trebuie să precizeze numărul de înmatriculare şi categoria tarifată, conform imaginii de mai jos.

tarife-si-categorii-taxa-de-pod-636x400

După trimiterea SMS-ului, şoferul primeşte un mesaj continand informatii privind valoarea taxei de pod si valoarea totala a SMS-ului de comanda. In mesaj se solicita si confirmarea finala a comenzii, prin transmiterea, catre acelasi numar 7577, a unui SMS cu raspuns DA.

O serie de camere video ce permit recunoasterea automata a numarului de inmatriculare sunt pozitionate in Agentia de Incasare, atat in punctul de intrare cat si la cel de iesire. Camerele video identifica trecerea aplicand o marca temporala si coordonatele GPS. Numarul inregistrat de camere la fiecare trecere, este verificat in baza de date cu plati a ANPR. Daca nu se achita tariful de trecere pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, aceasta va fi marcata drept posibila contraventie, urmand a fi intocmit un Proces Verbal de Constatare a Contraventiei.

sursă: auto-bild.ro

Discuții

comments