DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie, navigație și Agricultură (CCINA) Constanța organizează târgul specializat de ambarcaţiuni sportive şi de agrement, echipamente şi accesorii, autoturisme, în perioada 11 – 14 iunie 2015, în Portul Turistic TOMIS Constanţa.

Atât producătorii autohtoni, cât şi importatorii şi prestatorii de servicii din domeniu s-au pregătit să prezinte publicului constănţean ultimile noutăţi şi oferte atractive, pe toată perioada târgului:

– ambarcaţiuni de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import
– caiace
– canoe
– bărci gonflabile
– motoare inboard si outboard
– generatoare, pompe de apa
– sisteme complete de propulsie
– echipamente electronice navale
– piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni
– oferte cursuri de navigaţie
– unelte de pescuit şi mobilier pentru grădini şi terase
– autoturisme

Toate acestea fac din TOMIS YACHT & SALONUL AUTO, un spectacol estival, o apariţie firească, la malul mării, un motiv în plus pentru a fi mai aproape de cei care iubesc marea, yachtingul, pescuitul şi toate sporturile de apă.

Editia din acest an a targului reuneşte un număr de 15 firme, care expun pe o suprafaţa de peste 1.000 mp. Sunt de apreciat, în mod deosebit, eforturile celor care au răspuns invitaţiei noastre şi sunt prezenţi ca expozanţi, la cea de-a 18 ediţie a târgului, contribuind astfel la continuarea tradiţiei de la malul Mării Negre.

Un motiv în plus pentru a vizita TOMIS YACHT & SALONUL AUTO ar fi ofertele unice, valabile doar pe durata expoziției, cu care expozanții și-au obișnuit în fiecare an vizitatorii, dar și prezența inedită a autoturismelor expuse, reunind, astfel, două hobby-uri speciale. TOMIS YACHT & SALONUL AUTO reprezintă mai mult decât o simplă expoziție, este locul în care cei cu adevărat pasionați se reîntâlnesc, de fiecare data, cu plăcere și împărtășesc aceeași emoție.

Deschiderea oficială va avea loc joi, 11 iunie, începând cu ora 12.00. Programul zilnic de vizitare : 11.00 – 20.00

Discuții

comments