DISTRIBUIȚI

De luni, 15 iunie, Radio Constanţa difuzează programul estival Radio Vacanţa, ediţia cu numărul 48. Programul se difuzează între orele 10.00- 22.00, pe frecvenţele 100,1FM , 90,8FM şi 106,2 FM Sulina.

Informaţiile din program acoperă toată aria de vacanţă şi oferta de timp liber, respectiv informaţii despre starea vremii şi trafic, despre activităţile de agrement şi evenimentele cultural- artistice, precum şi recomandări pentru vizitarea zonelor istorice si cu tradiţii din Dobrogea. Vor fi organizate concursuri estivale cu premii şi evenimente pe plajă pentru turişti şi localnici.

Şi în acest an, Radio Constanţa dezvoltă proiectul propriu „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”. Campania se află la cea de-a şasea ediţie, e bine primită de turişti şi se bucură de sprijinul hotelierilor şi operatorilor de turism. Anul acesta, vor fi distribuite pe plajă 20.000 de brăţări de vacanţă, iar proiectul se va implementa şi în oraşul Sulina, zonă tractivă pentru turiştii din Delta Dunării.

Discuții

comments