DISTRIBUIȚI

Poliţiştii din stațiunea Mamaia au fost sesizați, duminică după amiaza, de către un bărbat din Constanța, despre faptul că, pe plajă, în dreptul hotelului Golden Palace, acesta a reținut o persoană care a sustras un telefon.

Patrula a identificat-o pe M. Maria 34 de ani, din Constanța, despre care reclamantul declară verbal că a sustras un telefon HTC One M8, de pe un șezlong, lăsat nesupravegheat. Polițiștii fac cercetări în acest caz.

Pe de altă parte, în zilele de 13 şi 14.06.2015, poliţiştii din cadrul Biroul de Poliţie Vama Veche – 2 Mai au documentat activitatea infracţională a lui C. OVIDIU IONUŢ de 26 de ani, din Vaslui, depistat la data de 13.06.2015 pe raza municipiului Mangalia.

Persoana în cauză este cercetată pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Anchetatorii au probat activitatea infracţională privind plângerea unei femei din Mangalia, care a sesizat poliţia despre faptul că, în ziua de 24.04.2015, în jurul orelor 18.45, o persoană necunoscută a pătruns prin efracţie în recepţia pensiunii Margot din 2 Mai, de unde a sustras un laptop şi un aparat foto, valoarea prejudiciului fiind de aproximativ 1.900 lei.

Cu ocazia activităţilor specifice, cercetările au fost extinse, fiind probate activităţile infracţionale ale lui C. OVIDIU IONUŢ în alte dosare, privind plângerea unei alte femei, pentru infracţiunea de furt calificat săvârşită la data de 28/29.05.2015, precum şi a unui furt săvârşit la data de 04.06.2015, din locuinţa şi din autoturismul unei persoane din staţiunea Venus.

Discuții

comments