DISTRIBUIȚI

Un copil în vârstă de doar 11 luni a murit la spital, iar mama lui luptă cu moartea, fiind internată la Terapie Intensivă cu ruptură de ficat. Tragedia a avut loc în urma accidentului rutier petrecut duminică seara între Eforie Nord și Sud.

Conform Serviciului Poliției Rutiere Constanța, în data de 14.06.2015, în jurul orelor 18.49, G.B.R (bărbat, de 30 ani, din București) a condus un microbuz (transport persoane), pe DN39, dinspre Eforie Nord către Eforie Sud şi ajungând la km.15+700m, în dreptul hotel Domino, nu păstrează o distanţă regulamentară faţă de vehiculul din faţa sa, care a frânat şi, pentru a evita coliziunea cu acesta, executa viraj spre stânga, pierde controlul asupra direcţiei, pătrunde pe sensul opus, unde intră în coliziune cu un autoturism, condus de B.Ş.V (bărbat, de 22 ani, din județul Mureș).

Din impact autoturismul a pătruns pe sensul de mers Eforie Sud spre Eforie Nord, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de T. G.(femeie, de 31 ani, din Galați). În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a conducatoarei auto şi a celor 3 minori din același auto, în vârstă de 16 ani, 3 ani, respectiv 11 luni și a pasagerului dreapta față din celălalt vehicul, B.G.(bărbat, de 35 ani, din județul Mureș).

 

 

Discuții

comments