DISTRIBUIȚI

Biletele şi abonamentele pentru întâlnirea dintre echipele masculine de tenis ale României şi Slovaciei, din turul al doilea al Grupei I, Zona Europa/Africa a Cupei Davis, au fost puse în vânzare de azi, la preţul de 50 de lei pe zi.

Tichetele sunt disponibile pe www.bilete.ro, precum şi în oficiile Poştei Române, Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi în magazinele Germanos, iar la recepţia Tenis Club Idu din Mamaia vor fi vândute începând de miercuri, 17 iunie.

Preţul unui bilet este de 50 de lei pe zi, iar al unui abonament pentru toate cele trei zile (vineri 17 iulie, sâmbătă 18 iulie şi duminică 19 iulie) este de 120 de lei.

Copiii preşcolari, dar nu mai mici de trei ani, au acces gratuit, ocupând acelaşi loc cu persoana majoră care îi însoţeşte, deţinătoare a unui bilet/abonament valabil.

Întâlnirea dintre echipele României şi Slovaciei va avea loc în perioada 17-19 iulie, pe terenul central de la Tenis Club IDU din Mamaia. Partida se desfăşoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu se vor disputa vineri (începând cu ora 13), meciul de dublu va avea loc sâmbătă (de la ora 15), iar duminică se vor desfăşura celelalte două meciuri de simplu (începând cu ora 13).

Echipa care va câştiga întâlnirea se va califica în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Davis, în timp ce echipa care pierde va merge în turul 1 din Grupa I, Zona Europa-Africa.

România şi Slovacia s-au mai întâlnit o singură dată în această competiţie, în 2002, în Slovacia, când tricolorii (Andrei Pavel, Adrian Voinea, Gabriel Trifu şi Victor Hănescu) au câştigat întâlnirea cu scorul de 4-1.

Discuții

comments