DISTRIBUIȚI

Astăzi de la ora 13:00, comisia UEFA va efectua  tragerea la sorti pentru turul 2 preliminar al Ligii Campionilor, faza in care echipa FC Steaua SA Bucureşti va debuta în acest an în Europa.

Steaua va avea de trecut trei runde preliminarii pentru a ajunge în Grupele Ligii Campionilor.Formaţia bucureşteană are şanse pentru acest obiectiv chiar daca va fi eliminata în Turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

În acest caz va ajunge la barajul Ligii Europa, unde va putea juca în grupele acestei competitii.  Steaua este cap de serie in Turul 2 preliminar al Ligii Campionilor si echipa clasată cel mai bine din punct de vedere al coeficientilor.

FC Steaua SA  ar putea avea ca adversară în turul 2  una dintre echipele: Astana (Kazahstan), Santa Coloma (Andorra), Dila Gori (Georgia), The New Saints (Ţara Galilor), Trencin (Slovacia), Dundalk (Irlanda), FK Sarajevo (Bosnia), Fola Esch (Luxemburg), Vardar Skopje (Macedonia), Milsami Orhei (Moldova), Stjarnan (Islanda), Hibernians (Malta), plus patru nume care vor juca in primul tur preliminar si care la acest moment nu se cunosc.

Dupa tragerea la sorti de astazi, Steaua va juca in Turul 2 preliminar pe 14 sau 15 iulie (meciul tur) si 21 sau 22 iulie (meciul retur).

Discuții

comments